PDF-ikonPrintikon

Alle afdelinger

Uanset hvilken fødeafdeling man tilhører, vil man til hver en tid kunne trække sig ud af undersøgelsen uden begrundelse. Det må forældrene ikke være i tvivl om.

Vi instruerer forældrene i at kontakte os ved mistanke om bivirkninger eller ved andre uforudsete hændelser efter vaccinationen, så det kan blive vurderet af en af lægerne fra projektet, som jo er eksperter i Calmette vaccinen. Det må sundhedspersonalet i Calmette-studiet gerne støtte forældrene i. Det vil være oplagt at henvise forældrene til hjemmesiden her for almindelig information, men hvis I eller de er i tvivl om en bivirkning, kan I altid kontakte os. Se kontaktoplysninger i højre kolonne. 

Ellers forventer vi ikke, at undersøgelsen vil komme til at påvirke sundhedspersonalets arbejde. Da vi dog ved, at mange forældre støtter sig op af fagfolks meninger, håber vi selvfølgelig, at I vil bakke op om undersøgelsen.

Hvis du, som sundhedspersonale, skulle have yderligere spørgsmål til vores undersøgelse, er du velkommen til at kontakte en af de 5 ph.d. studerende, som er tilknyttet projektet. Se kontaktoplysninger i højre kolonne.





















































































Sidst redigeret 6. september 2012

Calmette-studiet

 Calmette-studiet logo

Kontakt Calmette-studiet

Hovedansvarlig for Calmette-studiet

Lone Graff Stensballe
Børnelæge, ph.d.
Børnemodtagelsen 4064
BørneUngeKlinikken
Rigshospitalet
Juliane Maries Vej
2100 København Ø

Tlf.: 3545 9727